Ieskaties

4 komentāri par “Šodien e-pāvesta vārda diena

  1. Robertu nepazīstu un liekas, ka ar viņu saistītā e-baznīca un KLB tāds noslēpumainības plīvurs sedz. Tā īsti neesmu sapratis kas ir kas, un kas notiek un noticis tajā katliņā.

    Patiešām, Roberts nav eņģelis. Savulaik feisbukā biju Rīgas Arhibīskapa Jāņa Vanaga draugs. Kādā komentārā ieliku saiti uz e-baznīcu. Nākošajā dienā tiku bloķēts. Rīgas Arhibīskaps savu viedokli izteica visai e-baznīcai, tad arī Robertam.

  2. Cody, par sevi varu pateikt īsi un kodolīgi: esmu nelietis, kura aplamā redze ļauj saskatīt lietas tādas, kādas tās ir, nevis tādas, kādām tām vajadzētu būt.

  3. Jā jā, atceros, studiju laikus Lutera akadēmijā, un arhivanaga sirdsklauves cenšoties izvairīties no Roberto par-daudz-tiešiem jautājumiem…

  4. Iepriekš 2016.gada sākumā rakstīju, ka Robertu nepazīstu. Bet laiks saveda kopā, kad Roberts nodeva e-baznīcas balvu. Nevaru atcerēties gadu, bet Cepurītis vēl kalpoja pie mums.

    Atceros, ka Roberts palika tikai līdz sprediķa beigām, es lasīju rakstus un stipri uztraucos, jo tomēr pāvests bija zālē.

    Dieva palīgu vēlot Robertam, Māris Zelčs

Atbildēt