Ieskaties

6 komentāri par “Misters Bīns svēdienās dodas uz baznīcu

  1. This video is no longer available..
    Malačuks ja iet, labs piemērs pārējiem britiem, kas lielākoties ir nekristieši. Lasīju tvnet, ka viņš sargā sievu no publiskas uzmanības, varbūt lai nesāktu viņu saukt par misis Bīnu!:)))

  2. Tagad iet! Tiko mani kāds sabāra, ko es skatoties Klusajā laikā, es atbildu, ka baznīcas portālā šitas ir. tālāk jau mani brīdina ar nonāksanu ellē dēļ šitā sižeta.
    Te patiesi mr.Pupa nav aizrāvies ar labu piemēru, bet varbūt tagad ir savādāk…

  3. Vai tas ir svētums, kad nosodam otru-vai tas ir klusums..?? manis prāt ja klusē tad Patiesībā-tad dzirdēsi Dieva balsi..Bet ja ne, tad vai Dievam vajag šādu klusumu? mērdējam miesu, mērdējam.. bet Patiesību nedzirdam..

  4. Nelikās smieklīgi. Baznīcā var būt papilnam dažādu slimu cilvēku, arī garīgi, un bieži vien viņu uzvedība nebūt nav ne smieklīga, ne komiķa uzvedībai līdzīga, drīzāk biedējoša. Tā arī vajadzētu uztvert baznīcu – kā slimnīcu. Nu, ja pacienti nav ieģipsēti – tātad ārsts slikti strādā (nejaukt ar Zālēm). Nepatīk šitā attieksme ‘par mūsu jauno, skaisto baznīcu, kurā nav vietas visādiem slimiem un netīriem neveiksminiekiem’. Jēzus arī – burtiskā nozīmē savus ‘pacientus’ uzlasīja no renstelēm un dažādām ‘miskastēm’, pritoniem. Cik viņam vispār bija ‘skaisto un tīro’? Virsnieks? Ok. Jaunais bagātnieks?
    Slimnīcā ir jāprot uzvesties! Nevis par kādu uzjautrinoties (šajā gadījumā jau pēc slimnīcas)
    Arī no otras puses, ‘normālo’ cilvēku uzvedība baznīcā arī bieži vien nav ne smieklīga, ne uzjautrinoša. Un arī mēdz būt biedējoša.

  5. Katrs joks ir tiks smieklīgs, cik tajā katrs atpazīst sevi
    (visgardāk cilvēki smejas par saviem trūkumiem, kurus tie atpazīst pie citiem)
    Un misters Bīns ir izcils komiķis.

    Lai atzītu (spētu ieraudzīt) savus grēkus (grēka izpausmi pie sevis)…un to neviens cilvēks pats no sevis nu nekādīgi pilnībā nevar panākt…
    Pirms nav nākusi grēku piedošana, tikmēr grēks tiek slēpts (jo kā suns zina, ko ēdis, tā arī cilvēks zina, ka grēka alga ir nāve); grēks tiek noliegts, jo par to ir sagaidāms sods.

    Tikai atgriezti grēcinieki spēj patiesi ‘dzīt vellu’
    atzīt savu grēku, …jā, pat pasmieties par to

    taču aa07181: šķiet tāds “dikti svēts” vēl esam
    vai te nebūs pie vainas kāda no “vesels, laimīgs un bagāts” reliģiskajām kustībām?

Atbildēt