Ieskaties

4 komentāri par “Latvijas Kristīgajam Radio uzradies konkurents

  1. Nekādai konkurencei gan nevajadzētu būt. Jau pats jaunā radio nosaukums pierāda, ka tā NAV kristiešu, bet mariāņu radiostacija. Ja radio sauktos “Kristus radio Latvija” vai vismaz “Katoļu radio Latvija”, tad vēl varētu runāt par kaut kādu konkurenci starp kristiešiem, bet tagad tas ir tikai Marijas pielūdzēju rupors, kas mēģina uzdoties par kristiešiem.

    Starp citu, nevar zināt, vai paši katoļi visi ir sajūsmā par šāda radio parādīšanos, jo līdz šim Romas katoļiem nevienu brīdi nav bijuši nekādi ierobežojumi veidot raidījumus un sludināt savu mācību arī LKR ēterā. Jaunas radiostacijas parādīšanās, pie tam ar šādu nosaukumu, reāli rada šķelšanos tajā nosacīti mierīgajā savstarpējās tolerances gaisotnē, kāda konfesiju starpā līdz šim valdījusi Latvijā.

  2. Internetā mēļo, ka šajā raidstacīja būšot raidījums “Vakars ar Jēzu Kristu”, “Ar dziesmu par Dievu”., “1:3”, “Mana baznīcas dziesma”, “Izklausies grēkojis”, “Aizliegtais auglis”, “TUR! raidījums”, “Sirdsmīļā mūķene”, “Nekā dievišķīga”, “Baznīcas garumā”, “Debesurāma”, “Providence”, “100 grami dienišķās maizes”, “Debesu dārgumi” un “Māja pie katedrāles”.

  3. Nu pēc raidījumu nosaukumiem spriežot, pie darba ķērušies profesionāli propagandistii, jo nosaukumi ir dikti intriģējoši. Taču tādā gadījumā radiostacijas nosaukums ir galīga neveiksme, jo atbaidīs lielu daļu citu konfesiju kristiešus.

  4. Jāsaka godīgi – uzgriezu 97.3 un nedaudz intereses pēc paklausījos… darbošanas ēterā kvalitātes ziņā neapskaužāmi zema, ņemot vērā ka jau gadu praktizējās i-netā varēja drusku nopietnāk.

    Diemžēl par par saturu pamata priekam neredzu… Vai drīzāk nevajadzētu raudāt, kad tiek atvērts rupors, kas nolād taisnošanu no ticības un uzskata, ka at muhamedāņiem ir kopīgs dievs?

Atbildēt